Mer bus i vattnet
Fanny.

Simtur i havet

Trots att det inte kan ha varit mer än 10-15 grader i havet så badade de flesta i de stora vågorna. Själv var jag en fegis och skyllde på att jag hade kameran med mig. Trots detta så slutade det med blöta byxor för mig, jag menar, ni såg ju ut att ha så kul i vattnet så jag var ju tvungen att i alla fall prova lite!

Fanny.

En lååååååååång promenad.

Vi gick, vad simmarna tyckte vad, en väldigt lååååååååång promenad ner till havet. Det var inte bara en av er som var missnöjd över att ni inte fick gena över kohagen. Nåväl. Jag tror att de flesta tillsut uppskattade den långa färden för när vi väl kom fram så visade det sig att det var hur fint som helst!


Fanny.

Närvaro september


För att ni enkelt ska kunna se hur er närvaro så har jag samanställt allt i ett diagram. Under September månad blev det totalt 20 pass. Den mörka stapeln visar hur många av passen respektive simmare närvarade på. Den ljusa stapeln visar hur många av passen som genomfördes på rätt sätt.

Anledningar till att den gröna stapeln är lägre kan bero på att ni inte har simmat allt, att ni har kommit för sent, att ni har flamsat, sprungit på toaletten mer än en gång osv. (Simmar man sitt bästa, men ändå inte hinner med allt, så påverkar det inte närvaron)

Jag vill att ni alla ska ha som mål att hålla de båda staplarna lika höga.

Fanny.

RSS 2.0