Att ta tillvara på dagarna

I söndags kom jag hem från Turkiet. Jag och Tim hade en fin vecka tillsammans. Det var otroligt skönt att få komma bort. Att bara vara. Solen sken och det var sisådär 40 grader dygnet runt. Under fem dagar han jag läsa ut tre och en halv bok. Opsi. Nu har jag en hel drös med bilder att gå igenom men det får bli nästa veckas projekt.
 
Här om dagen beställde jag hem min första kurslitteratur. Tre böcker som mestadels handlar om det svenska språket. Jag har insett att jag kommer få skriva. Om allt går som det ska så kommer jag så småning om ha ett jobb där jag på något sätt får pussla ihop bokstäver. Det känns så himla rätt!
 
Imorgon jobbar jag min sista dag för den här sommaren.Jag kommer visserligen jobba på som vanligt under helgerna men det är ju en annan sak. Jag ska göra allt vad jag kan för att ta till vara och njuta av de sista dagarna. Men det borde inte bli så svårt. Helgen bjuder på en Stockholstripp till min bästaste moster, tillsammans ska vi springa midnattsloppet och se Kent. Det kan ju inte bli fel. Helgen därefter kommer jag att spendera på Gotland tillsammans med några vänner. Sedan börjar allvaret på riktigt. Men som sagt, det känns bra!
 
Min Finaste och jag ♥
 

RSS 2.0